Gazdaságosság

Pezsdítő élvezet a munkahelyen? Elégedett vásárlók? Formatervezett aQto szódagépeink stílusos megjelenésükkel egészséges munkahelyi légkört biztosítanak és pozitív benyomást hagynak vendégeiben. A palackos ásványvizek környezetkímélő és gazdaságos alternatívája - szénsavas vagy csendes felfrissülés - egy gombnyomásra.

Filléres víz – mindig, mindenhol!

A kevés karbantartást igénylő aQto szódagépek közvetlenül az ivóvízhálózatra szerelhetők, és a higiéniára különösen odafigyelő területeken is alkalmazhatók, mint például a kórházak, egészségügyi intézetek. Legyen független, és élvezze a vezetékes ivóvíz nyújtotta előnyöket! Magyarországon 1 liter ivóvíz kevesebb, mint 1 Ft-ba kerül, és korlátlanul áll a rendelkezésünkre – a göngyölegek és üres pillepalackoknak ideje lejárt!

Vásároljak vagy béreljek?

Dőljön hátra nyugodtan, és támaszkodjon ránk és teljes körű szolgáltatásainkra - bérlés és vásárlás esetén is számíthat ránk! Válassza a kényelmet és a praktikus formát a költséges és környezetszennyező ásványvizes palackok helyett.

Tudta, hogy... ?

Egy 10 kg-os szénsavpalackkal átlagosan 2200 liter buborékos víz állítható elő.

  • Szerviz-forródrót
  • 0640/ 200-534 kedvezményes, helyi tarifával hívható

Hírek

16.05.2018 | Mit igyunk testmozgás közben?

Közeledik a strandszezon, ezért sokan most kezdenek el aktívan mozogni. A meg...

15.02.2018 | Mit tapasztalunk, ha nem iszunk elég vizet?

Sokszor halljuk, hogy nem fogyasztunk megfelelő mennyiségű folyadékot. Habá...

TISZTA VÍZ- NÉMET PRECIZÍTÁS- aQto VÍZADAGOLÓK

Nemcsak jól néz ki, megbízható is. Az aQto vízautomata Önt is lenyűgözi, hiszen modern, praktikus és stílusos megoldás.

VÍZADAGOLÓ TESZTEK

Szívesen kipróbálná vízadagolóinkat vagy szódagépeinket? Jelentkezzen Ön is, és tesztelje 14 napig költség- és kötelezettségmentesen prémium kategóriás szódagépeinket!