Hírek

04. február 2013

A savas ásványvíz

Olvashatunk buborékos, buborékmentes ásványvízről, de, amikor azt látjuk, hogy savas egy ásványvíz, ódzkodunk tőle, pedig élettani hatása ugyanolyan példás, mint például a lúgos ásványvizeknek.

A savas vizet automatikusan visszarakjuk a polcra, mert ha nem kóstoltuk még, akkor nem is szeretnénk megkóstolni.

Pedig minden negatív csengése ellenére a savas víz is fertőtlenítő hatású folyadék, melyet nem csak belsőleg, hanem külsőleg is használhatunk. Fertőtlenítő tulajdonsága miatt a külső hámrétegen keletkezett sebesüléseket, sérüléseket is tisztíthatjuk a savas vízzel, jót tesz a korpás fejbőrnek, a gombás fertőzések ellen is kiváló hatású.

Belsőleg is kiváló fertőtlenítő szerként nézhetünk a savas vízre, hiszen a gyomorba és bélrendszerbe, valamint a kiválasztó szervekbe lerakódott salakanyagot, bakteriális fertőzést is segít kitakarítani a szervezetből.

Azt hihetné az ember, hogy a savas víztől savas kémhatású lesz az egyébként lúgos kémhatású emberi belső, de ez a savas víznél nem így van. A savas ásványvíz fogyasztásánál ellenőrzött körülmények között, átmenetileg teszi ki savas közegnek szervezetét, de például a gyomornak kimondottan jót tesz egy kis savas támogatás, ezzel is segítve az emésztést.

A savas vizek kúraszerű alkalmazásával erősen támogathatjuk szervezetünket, különösen olyan helyzetekben, amikor valamilyen emésztési probléma, vagy vírusos, bakteriális fertőzés esete lehet jelen.

Hírek

14.05.2019 | Újabb vállalatok vehették át a DUIHK „Megbízható Munkaadó” címét

A címet 2017 óta olyan vállalatoknak ítélik oda, amelyek teljesítik a munk...

16.05.2018 | Mit igyunk testmozgás közben?

Közeledik a strandszezon, ezért sokan most kezdenek el aktívan mozogni. A meg...

TISZTA VÍZ- NÉMET PRECIZÍTÁS- aQto VÍZADAGOLÓK

Nemcsak jól néz ki, megbízható is. Az aQto vízautomata Önt is lenyűgözi, hiszen modern, praktikus és stílusos megoldás.

VÍZADAGOLÓ TESZTEK

Szívesen kipróbálná vízadagolóinkat vagy szódagépeinket? Jelentkezzen Ön is, és tesztelje 14 napig költség- és kötelezettségmentesen prémium kategóriás szódagépeinket!