Higiénia és ivóvíz

Literenként kevesebb, mint 88 Ft-ba kerül, nincs csomagolási és - szállítási
költség – hiszen ez a mi ivóvizünk. Az ivóvíz mikrobiológiai és kémiai vízminőségi jellemzőit szigorú törvényi előírások szabályozzák, és az eredményeket naponta ellenőrzik. (Magyarországon a vezetékes víz minőségét a 201/2001. X. 25. kormányrendelet szabályozza.)

Vigyázz, kész, rajt!

Használja a hálózati ivóvíz kínálta értékes erőforrást: az aQto vízadagolót az ivóvízhálózatra szereljük, és az egyszerű csapvizet kristálytiszta hűtött, csendes és / vagy szénsavas pezsgő élménnyé varázsolja. Szerezze meg a megbízható, mindig friss vízadagoló-rendszert kollégái, ügyfelei és vendégei számára.

A napi legalább 2 liter folyadék az embert frissen és fitten tartja. Az aQto vízadagolóval naponta új energiát csapolhat - egy gombnyomásra. Szódagépeink hosszú távon is megfelelő higiéniai állapotához feltétlenül javasoljuk a rendszeres karbantartást, tisztítást és általános gépellenőrzést, melyeket szervízes szakembereink végeznek el.

  • Szerviz-forródrót
  • 0640/ 200-534 kedvezményes, helyi tarifával hívható

Hírek

16.05.2018 | Mit igyunk testmozgás közben?

Közeledik a strandszezon, ezért sokan most kezdenek el aktívan mozogni. A meg...

15.02.2018 | Mit tapasztalunk, ha nem iszunk elég vizet?

Sokszor halljuk, hogy nem fogyasztunk megfelelő mennyiségű folyadékot. Habá...

TISZTA VÍZ- NÉMET PRECIZÍTÁS- aQto VÍZADAGOLÓK

Nemcsak jól néz ki, megbízható is. Az aQto vízautomata Önt is lenyűgözi, hiszen modern, praktikus és stílusos megoldás.

VÍZADAGOLÓ TESZTEK

Szívesen kipróbálná vízadagolóinkat vagy szódagépeinket? Jelentkezzen Ön is, és tesztelje 14 napig költség- és kötelezettségmentesen prémium kategóriás szódagépeinket!